52cm3 Benzines láncfűrész – Garden Master GM-06027

Garden Master
Cikkszám: 410100080
Garden Master
(4 vásárlói értékelés)

A benzines kétütemű motorfűrész legfőbb előnye a mobilitás, illetve az erősebb motor, mint az elektromos láncfűrészeknél. A Garden Master láncfűrész nagyszerű választás, ha szeretnél tűzifát vágni a fűtési szezonra, vagy megritkítanád a kertben a fákat, amennyiben masszív és megbízható szerszámot keresel. Teljesítménye: 52 cm3 / 3,2 LE,  Oregon lánccal (terhelhető, hosszú élettartammal rendelkező minőségi lánc),  50 cm láncvezetővel, önolajozó rendszerrel. Mindenféle fűrészelési munkákhoz kiválóan megfelelő. Előnyös ergonomikus kialakítás, alacsony szennyezőanyag kibocsátású, könnyen indítható és kezelhető. Biztonságos gép, csúszásmentes fogantyúval és biztonsági fékkel. Általános karbantartásokkal hosszú életű, megbízható gépre teszel szert.

 

28 990 Ft

Leírás

Garden Master benzines láncfűrész 52cm3 Oregon lánccal. Mindenféle fűrészelési munkákhoz kiválóan megfelelő. Előnyös ergonomikus kialakítás, alacsony szennyezőanyag kibocsátású, könnyen indítható és kezelhető.

Paraméterek:

 • Lökettérfogat: 52 cm³
 • Láncvezető: 50 cm
 • Motor típusa: kétütemű
 • Kémlelőablak az olajszint ellenőrzéséhez
 • Teljesítmény: 3,2 LE
 • Magyar használati utasítás
 • 1 év garancia
 • Származási hely: P.R.C
A doboz tartalmazza:
1. Fűrész gép
2. Láncvédő
3. Láncvezető
4. Lánc (Oregon)
5. T-kulcs
6. Csavarhúzó
7. Rögzítő tengely és Csavarok

Használati utasítás megtekintése / letöltése: Kattints IDE.

Felhasználó által készített videó a gép működéséről:

Vélemények (4)

5.0
4
0
0
0
0

Írj véleményt

 1. Sándor

  Meg vagyok elégedve vele! Remekül működik!

 2. Zsolt

  Bivaly erős gép! Megbízható!

 3. Gábor

  Jó a termék! Az ára is nagyon jó!

 4. K. János

  Nagyon jó ajánlani tudom mindenkinek komplett erdőket vágok vele lánc és lapon kívül nem kell cserélni mást rajta . Kopó alkatrész mint minden fűrész el maga a gép erős. a lánc mint a neve is sugallja Oregon Nagyon jó minőség. a vezetője nem a legjobb ház körül jó de hosszabb távon cseres minőségi vezetőre. 40es vagy 50es keverékkel használom. Nekem nagyon bevált.